Disse pastorene står vi sammen med

Klikk på bildet for å få mer informasjon om pastorene

 Rich Vera.

 Pastor Albert

Daniel Haddal

TV pastor Jan Hanvold

Dir Finn Jarle Sæle

Pastor Arlid Teikari

Pastor Inge Røysland

Min Åndelige far: Rich Vera

Rich Vera har en mektig Profetisk tjeneste i USA The Center Arena - Orlando, Florida.

Rich Vera er en åndelig sønn av Benny Hinn og har fått sin og har fått sin undervisning og opplærling da han var en medpastor hos Benny Hinn. Rich Vera kom til Visjon Norge og profeterte mektig over meg og gav meg en åndelig overføring av hans salvelse som nå er over meg etter Herrens vilje. Rich Vera ønsket meg ned til Orlando for og trene meg, men jeg ble hindret av Covid-19. Men jeg reiser snart.


I Sion Molde


Jeg var en uke i Sion Molde for å ha meetup`s og afterschool hverdag og når det nermet seg helgen så fylte jeg menigheten Sion Molde med ungdommer og mange ble frelst.

Sion Molde har også en annen menighet på en av øyene utenfor Molde og jeg fikk ha et meetup der også.

Jeg må si at denne menigheten er veldig velsignet av å ha en så god Apostel som pastor som Albert, og denne menigheten er i stor vekst.


Daniel in fire

Daniel Haddal har et brennende hjerte for Jesus og beveger set i en profetisk salvelse og har en dyp og grundig undervisning i det profetiske og mange har han opplært som dagelig tjener Herren i denne salvelsen,

Daniel kontaktet meg i 2018 for han ville ha meg med i et ungdoms program han har startet i Visjon Norge som han ville jeg skulle delta i og dermed så fikk vi kontakt.

Inn i Visjon Norge

Tv pastor Jan Hanvold traff meg da jeg hadde meetup på Bragernes torg og i følge med Jan og hans kone Inger så hadde de med seg Profet Rich Vera og denne dagen ble det åpnet store dører for meg. For etter meetupet så ble jeg bedt på middag sammen med Jan og Inger og med Rich Vera. Som jeg fikk vite etterpå så var Daniel Haddal som hadde jobbet i kulissene for og få dette møtet til for Daniel har ofte åpnet mange dører for meg.

Etter denne dagen så ble jeg anarkjent og var ofte på direktesendinger og har også vært med på filminnspillinger.

Norge I dag

Finn Jarle Sæle grunderen bak avisen Norge i Dag som Jeg påstår er den eneste kristne avisen her i Norge uten noe religiøs sidestykke, og de lever opp til sitt slagorg.

"Vi taler der andre tier" Det som jeg syntes er fint med denne avisen er at de velsigner salvede tjenester og løfter dem opp istede for og kritisere dem og rakke dem meg som andre religiøse aviser Finn Jarle Sæle og hans Kone Anita Sæle har velsignet min tjenesteutrolig mye og jeg er evig takknemlig for dem.Norges sprekeste evangelist


'Kjell Haltorp var i min by Skien da jeg var 12 år gammen. På denne tiden så brøt det ut vekkelse og mine foreldre dro meg med på hans møte i Skiens hallen. Kjell hoppet ned fra plattformen og pekte ut meg og ba meg komme med ham på plattformen og han profeterte over meg og la sine hender på meg og jeg raste i gulvet og ble frelst og talte i tunger.

Dette fortalte jeg ham på en direkte sending i Visjon Norge og fortalte han at det er hans skyld at Norge blir frelst. Da satt han og gråt av glede for dette overasket han.

 Elihu i Tønsberg


I bursdagen til Daniel Haddal for noen år siden så møtte jeg på denne blide pastoren Olgar Hansen fra Elihu. Det tok ikke lange tiden før han kontaktet meg igjen for og stifte bekjentskap, og siden så har jeg fått anledning til å tale en rekke ganger i Elihu, og vi har sammen hatt Stand på torger i en rekke byer i Vestfold.

jeg har også hatt "Meetup" i Elihu med fulle lokaler noe som vi har gledet oss over. Elihu driver også en kjempe fin kristen ungdomskole

Nytt liv bibelsenter

Endelig så ble jeg ledet til en brennende menighet som har en sterk tro på det Apostoliske, nemlig Herrens levende byggnings steiner de 5 foldige tjenestene. 

De velsigner det arbeidet jeg står i og vi har allerede noen planer for fremtiden så dette blir spennende. 

Menigheten Moria

Pastor Inge Røysland i menigheten Moria Grimstad er ingen smågutt i sin tjeneste.

For i mange år så har han reist rundt på store korstog og samlet mange tusen på sine teltmøter rundt i verden og kan fortelle om store mirakler som har skjedd på sine møter. I dag så er han pastor i Moria og har store visjoner og har fått en kjempe strategi av Herren og han er en mann som kan gjennomføre det i Herrens kraft. Det er en ære og få stå med ham.

Pastor Geir Sivertstøl

Harald Mydland

Ulsteinvik bibelsenter


Etter at jeg hadde herjet rundt i Ålesund og mange ble frelst så fikk Pastor Geir i Ulsteinvik bibelsenter høre om meg og kontaktet meg og det var Guds vilje for dette var en brennende forsamling og ivrige på Guds ord. Og vi frydet oss alle når ungdommene kom på sykler og mopeder og stormet lokalet for og delta på være møter amen.

Ulsteinvik har i dag nye lokaler og menigheten er i sterk vekst og det gleder meg amen

Harald Mydland

Harald Mydland har vært mektig brukt av Herren rund i Hele Verden og han stod veldig Arild Edvartsen og reiste med ham verden over.

Harald Mydland er en kjent forfatter og har skrevet en rekke kristne bøker for blant annet Arild Edvartsen og Kjell Haltorp m.m.

Så denne tjeneren kommer ikke tomhendt til himmelen for en stor skare vil han ta med seg.

Menigheten Elihu 

I en bursdags feiring hos Daniel Haddal møtte jeg denne blide pastoren i Tønsberg, og det tok ikke lang tid etter busdagen før han kontaktet meg igjen for og stifte bekjentskap. Denne menigheten var den første menigheten jeg hadde meetup med og det var fulle lokaler.

Siden så har jeg preket noen ganger og vi har gateevangelisert rundt i vestfold byene. Menigheten Elihu er en utatvent menighet og setter evangelisering i høysetet. En brennende og ivrig menighet

VI KAN OGSÅ HJELPE DEG