Norge blir frelst

.........men det koster!


Nå har jeg kommet til den delen jeg hater mest og det er å prate om penger og spørre deg  om du vil legge ditt hjerte til mitt hjerte som ser fruktene av mitt arbeid.


For det er ikke fremmed for oss at evangeliet er gratis, men det koster og få det ut og dette vet Herren, men han har alltid gjort det slik at en har en brennende visjon men han har ikke penger til og fullføre det uten at resten av bruden er med og støtter i bønn og økonomisk.

Slik vat det da Moses tok med seg Jødene ut av Egypten at familier fikk gull og sølv av egypterne, mens Moses fikk ingenting.


Grunnen til det var at familier skulle gi dette inn i tabernaklet da Moses bygget det. For Gud tenkte slik gi så skal du få (Luk 6:38) så gullet gikk tilbake til Herren på denne måten så Han kunne rikelig velsigne dem som gav for på denne måten fikk Moses gjort Guds vilje.


Så dersom du ønsker og se mange tusen barn bli frelst så Jesus får sine barn hjem. Så hadde det gledet Herren og meg om du kunne støtte vårt arbeid i denne endetiden før Jesus kommer igjen.


Tusen takk for din Gave og Herren skal rikelig velsigne deg tilbake i Jesu navn.

Vipps: 99366Kontonummer til Levis Ministry


1503.89.84842

Name of reviewer

  Bli en partner med Levis Ministry

Bli en fast partner i Levis Ministry  slik at Guds rike kan ha fremgang i Levis ministry for jeg har en stor høst med moden frukt som skal inn til Herren. Jesus selv sa: Be høstens Herre og send ut høstarbeidrene til sin høst.

Det er ikke alle som kan dra ut slik som jeg og det er ikke alle som er kalt til det, men hvis du deltar i bønn og sår inn en månedlig gave til Levis Ministry så bidrar du mye.

I Markus 10:14 står det: La de små barna komme til meg og hindre dem ikke! For Guds rike hører slike til.

Dette ordet kom Herren inn på mitt kontor og talte og etter det så springer alle barn etter meg men det koster penger og reise rundt i Norge og få dem frelst. Her trenger jeg økonomisk hjelp til å få det til.

For slik er bruden sammensatt at vi har alle forskjellige gaver.

Jesus kommer snart igjen og Herren vil ha inn den siste høst før Herrens komme. Jeg er satt til å bygge en hær av ungdommer til å gå ut og gjøre det samme som meg. For det er de som som de eldre vil høre på derfor så frelser Gud dem først så de vitner til de eldre så de kan bli frelst.

Derfor er det så viktig og fullføre men jeg kan ikke gjøre det lengre alene.  Alt jeg har bygd opp kostet meg ingenting, men resten vil koste mye.

Takk for at du ble min partner


På denne måten kjøper du aksje i himmelen ved at du tar del i mitt høstarbeid for da er det ikke bare jeg som blir belønnet i himmelen, men du også for det var du som hjalp meg til neste by Amen.


Så benytt deg gjerne av vårt kontonummer som er 1503.89.84842 å lag et fast trekk i måneden ettersom Herren leder deg og stå sammen med meg i bønn, så når du følger med på mine filmer rundt i byene så får du en fersk rapport på hva du var med på å gjøre med meg for uten at dere sår inn gaver så stopper dette arbeidet.